Феновете на АПОЕЛ (Никозия) си показаха рогата няколко часа преди първия мач

...
Феновете на АПОЕЛ (Никозия) си показаха рогата няколко часа преди първия мач
Коментари Харесай

Сблъсък между футболни фенове в центъра на София, има арестувани и ранени


Феновете на АПОЕЛ (Никозия) си демонстрираха рогата няколко часа преди първия мач от втория прелиминарен кръг в Лигата на конференциите срещу Ботев (Пловдив). Срещата ще се организира през днешния ден от 20.00 часа на стадион " Васил Левски ", а кипърските ентусиасти окупираха заведенията в центъра на София от обяд.

Част от тях заформиха крепко меле с родната полиция, а конфликтите сред двете страни се разиграха на бул. " Цариградско шосе " покрай " Орлов мост ".
Вследствие на това трима гостуващи ентусиасти са задържани след спор с последователи на Ботев (Пловдив).

Членове на двете агитки тръгнали едни към други непосредствено по булеварда, само че са били спрени от полицията и жандармерията. По информация от Столична дирекция на вътрешните работи има един потърпевш служител на реда при конфликта на „ Орлов мост ”. Той е с травма на главата и е откаран във ВМА.

24-годишен мъж е с охлузване на гръден панер. Друг 21-годишен футболен почитател е с травма на лицето. И двамата са отказали хоспитализация. Сигнал за спречкването е получен от незабавна помощ в 16.17 часа. На място идват две коли за спешна помощ за 10 мин.

Вижте повече:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР